dimecres, 9 de març del 2011

L´OSVALD L'ELEFANT MUSICAL


FERNANDEZ I MONTOLÍ, Txus. L'Osvald l'elefant musical. Barcelona Barcanova Sopa de llibres, 2004.
ISBN 978-84-4891581X.
Resum: L' Osvald és un petit elefant que vol dedicar-se a la música i per això decideix anar a la Gran Ciutat i matricular-se al Conservatori. Però no tot és tant bonic com es pensava, i un cop hi arriba s'adona que no és apte per tocar cap instrument. Desesperat i decebut està a punt de marxar, quan descobreix que no és tan maldestre com pensa.
Comentari: Història molt divertida per l'originalitat del tema . Qualsevol nen s'hi pot sentir més o menys identificat perquè, quantes vegades ha passat que quan diu que vol estudiar música els pares li diuen que hauria de fer una altra carrera de més profit? L'estructura del llibre fa que sigui molt ràpid de llegir per la mida de la lletra, la intercal.lació de dibuixos... però potser s'hauria d'haver fet alguna separació dels capítols ja que , des de que comença fins que acaba la història, no hi ha cap pausa(...)
Comentari il.lustracions: Les il.lustracions acompanyen el text, tot i que encara tenem molt protagonisme i permeten seguir bé la història que s'està narrant. Són il.lustracions molt divertides i transmeten molt bé el que sent l'elefant en cada una de les situacions en les què es troba.

Núria Arbós Palau. Biblioteca Margarida de Montferrat. Balaguer

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada